Logo KIVI

Boek: Je zintuigen als inspiratie

Een zoektocht naar kunstzinnige vorming en communicatie

Jofke van Loon, kunstenares en schrijfster van dit boek, gelooft dat ieder wordt geacht zelf een ontwikkelingsweg te gaan en zijn inzichten te verdiepen om van daaruit zijn werk in de wereld te kunnen verrichten. Je zintuigen als inspiratie is er voor mensen die door middel van kunstzinnige vorming zichzelf willen ontplooien en wellicht hun verhaal willen delen met anderen.

 

Onze maatschappij is steeds meer visueel ingesteld, maar kijken we wel alleen met onze ogen? We horen, voelen, ruiken, proeven en beleven onbewust veel meer dan we in de gaten hebben. Het is tijd dat we bewuster om leren gaan met deze informatie: inspiratie krijgen en mogelijkheden zien die ons helpen onze ideeën vorm te geven. Met dit boek als handleiding ontdek je dat nieuwsgierigheid, onervarenheid of een (lichamelijke) beperking juist tot nieuwe inzichten kan leiden!

 

Dit boek is hét voorbeeldproject, dat valt binnen de KIVI-doelstelling. Jofke van Loon, initatiefneemster van Stichting KIVI, schreef dit boek. Marlou Vrijsen hielp bij het redigeren. Maarten van den Beemt illustreerde het boek tot een lust voor het oog. Meer dan tien professionele kunstenaars vertellen hun verhaal en Frans van der Meer en Jeanne van Midde spraken het luisterboek in. Meer informatie en het boek bestellen kan hier.