Logo KIVI

Contact

Wil je dat wij bemiddelen of heb je een algemene vraag?

Je kunt ons bereiken via 06- 3982 6286 of stuur ons een mail.

Stichting KIVI is gehuisvest in een ROC-pand aan de Gershwinstraat 10 in Tilburg Noord.

Taxi’s
Vertel eventuele taxicentrales dat je moet zijn het gebouw direct aan de linkerkant, als je de poort inrijdt. Rechts van de deur zit een bel waarop Studio Xplo staat. Als je daar aanbelt, komt er iemand opendoen.


OV

Stadsbus 6 (richting Noord-Heikant) stopt bij halte Jac van Vollenhovenstraat op ongeveer 10 minuten loopafstand.
Terug naar het station ga je met stadsbus 6 (richting Centraal Station) vanaf de halte aan de overkant op de Jac van Vollenhovenstraat.


Fiets

Vanuit de richting Ringbaan Oost steek je tegenover de Petrus Loosjesstraat de Lovense Kanaaldijk over en dan ga je via het bruggetje bij de Centaurusweg het kanaal over naar de Jac. Van Vollenhovenstraat. De eerste straat rechts is de Gershwinstraat. Dit is direct voorbij de sportvelden.


Auto

Rijd vanaf de Sweelincklaan de Jac. Van Vollenhovenstraat in. Tegen het einde bevindt zich aan de linkerkant de Gershwinstraat. Nét voor de sportvelden.


Stallen, parkeren en meer

Bezoekers kunnen gratis hun fietsen stallen in het rek bij de voordeur en auto’s parkeren op en voor het terrein. Rechts naast de voordeur hangt een bel met Studio Xplo. Wij houden kantoor in dit atelier. Daar kun je aanbellen.