Contact

Wil je dat wij bemiddelen of heb je een algemene vraag?

Stichting KIVI is gehuisvest in het atelier van Studio Xplo.

 

Taxi's
Vertel eventuele taxicentrales dat je bij Studio Xplo moet zijn. Er zijn namelijk verschillende panden op het terrein. Als je de poort inrijdt is dat het gebouw direct aan de linkerkant. Wanneer we geopend zijn, staat het schoolbord bij de voordeur. Rechts van de deur zit de bel van Studio Xplo.


OV

Stadsbus 6 (richting Noord-Heikant) stopt bij halte Jac van Vollenhovenstraat op ongeveer 10 minuten loopafstand.
Terug naar het station ga je met stadsbus 6 (richting Centraal Station) vanaf de halte aan de overkant op de Jac van Vollenhovenstraat.


Fiets

Vanuit de richting Ringbaan Oost steek je tegenover de Petrus Loosjesstraat de Lovense Kanaaldijk over en dan ga je via het bruggetje bij de Centaurusweg het kanaal over naar de Jac. Van Vollenhovenstraat. De eerste straat rechts is de Gershwinstraat.


Auto

Rijd vanaf de Sweelincklaan de Jac. Van Vollenhovenstraat in. Tegen het einde bevindt zich aan de linkerkant de Gershwinstraat.


Stallen, parkeren en meer

Bezoekers kunnen gratis hun fietsen stallen in het rek bij onze voordeur en auto's parkeren op en voor het terrein. Als wij aanwezig zijn, staat ons schoolbord buiten bij de voordeur. Rechts naast de voordeur hangt een bel met Studio Xplo.


Vragen?

Stel ze ons

info(_AT_)kunstisvooriedereen.nl

 
Direct contact

06-39826286

Mail je vraag naar

info(_AT_)kunstisvooriedereen.nl

 

Post- en bezoekadres

Stichting KIVI is gevestigd in

een ROC gebouw

Gershwinstraat 10

5012 AR  TILBURG

 

IBAN: NL86RABO0143356747

BIC: RABONL2U

 

Fiscaalnummer: 8507 58 798

KvKnummer: 531 282 49